Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
📢 Bitget KYC ve 50$ Spot Hacim Yap 15$ Kazan 🚀 YATIRIM KARŞILIYORUM ⭐ HER REFERANSA %50 GERİ İADE 🚀
Bitget Borsası Referanslı linkimden üye olup KYC onayından sonra 50 $ İşlem hacmi yapan kullanıcılara 10 $ ve bana 10 $ ödül veriyor. Bana gelen 10 $ ödülün yarısı 5$'ı geri iade ediyorum ve toplam kazancınız 15 $ oluyor.
Nasıl Katılabilirim? Referanslı linke tıklayın kayıt olun ve kyc tamamlayın. Davetiye Kodu: 0RTJKAYK KYC onylandıktan sonra https://support.bitget.com/hc/tr/articles/9938461731737 sayfasındaki "etkinliğe şimdi kayıt olun" butonuna tıklayarak kaydınızı gerçekleştirin. KYC Onayından sonra hesabınıza bir miktar para gönderin. 5-10-25-50 $ gibi rakamlar Etkinlik süresi içinde minimum 50 $ USDT tutarında spot işlem yapın. (10 dolar yatırıp 5-6 kere al-sat yapabilirsiniz.) Ödül bana geldikten sonra 5$'ı geri iade ediyorum.