Fırsatçılar bu sefer de buna dadanmış ciddi manada 0tl maliyetli şeyi 20tl 25tlye satıyolar utanmasalar 50tlye satacaklar
Yapmanız gerekenler:
1) Tıklagelsin uygulamasını indirip telefon doğrulaması yapıyorsunuz
2) Sporx uygulamasını yükleyip bildirimleri açıyorsunuz
3) Uygulamadan bildirim geldiğinde bu siteye girip isim soyisim mail kısmını sallayıp 3-4dk içinde kaç kupon alabiliyorsnaız alıyorsunuz. https://www.sporx.com/tarafinisec/
NOT: Her kod alışta IP değiştirmek ve gizli sekmeden girmeniz gerekmekte
NOT2: Sitede hangi gün kod geleceği yazıyor, o gün bildirimi açmanız yeterli
NOT3: Sadece tam saatlerde geliyor yani 14.02de gelmez 14.00da gelir 15.00da gelir bu şekilde tam saatlerde gelir
NOT4: Bir hesapa farklı 3 günde 1er kere kod girebilirsiniz, sonraki kodları yeni hesap açıp girebilirsiniz.
NOT5: Günlük 5000 kullanıcı ile sınırlı bu yüzden elinizi çabuk tutun bugün 3-4dk içinde tükendi ben 2 tane alabildim IP değiştirirken bi problem oluştuğu için.
------------teridesin izindeyiz hakkımızı yedirmeyiz-------------
Yapmanız gerekenler:
1) Tıklagelsin uygulamasını indirip telefon doğrulaması yapıyorsunuz
2) Sporx uygulamasını yükleyip bildirimleri açıyorsunuz
3) Uygulamadan bildirim geldiğinde bu siteye girip isim soyisim mail kısmını sallayıp 3-4dk içinde kaç kupon alabiliyorsnaız alıyorsunuz. https://www.sporx.com/tarafinisec/
NOT: Her kod alışta IP değiştirmek ve gizli sekmeden girmeniz gerekmekte
NOT2: Sitede hangi gün kod geleceği yazıyor, o gün bildirimi açmanız yeterli
NOT3: Sadece tam saatlerde geliyor yani 14.02de gelmez 14.00da gelir 15.00da gelir bu şekilde tam saatlerde gelir
NOT4: Bir hesapa farklı 3 günde 1er kere kod girebilirsiniz, sonraki kodları yeni hesap açıp girebilirsiniz.
NOT5: Günlük 5000 kullanıcı ile sınırlı bu yüzden elinizi çabuk tutun bugün 3-4dk içinde tükendi ben 2 tane alabildim IP değiştirirken bi problem oluştuğu için.
------------teridesin izindeyiz hakkımızı yedirmeyiz-------------