Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 62K

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Gerçekten tam bir beyin yoksunu geri zekalı bir insansın. Bunu savunanlarda öyle. Noldu şimdi söyler misiniz iyilik mi yaptı? 17 18 liraya satın alan herkes bu durumundan memnundu. Adam size sipariş geçmekle uğraşsın 2 lira kâr için mi? Yemek sepeti peki salak mı bu yöntemin paylaşıldığını görünce kalkıp tekrar kupon tanımlasın? Noldu şimdi alıcılar aksine daha çok sitem ediyor. Pahalı bulsalar da 60 şık yemeği 27 ye yiyorlardı şimdi ditek 60 a yiyorlar. Ama bunu asla anlamayacaksın aslaa. Bir şryi anlamıyorsun yorum atanlara da saldırıyorsun sadece bu. Buyrun bakalım şimdi kupon arayın
bu adam onaysız hesapları toplu alıyor. gün boyu pc başında oturup insanların adresine yemek gönderiyor. emek ediyor amk kazanmasın mı para

Yenigel727

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bu çocuğa saldıranlar hepsi satıcı hepsinin ekmeğine taş koydu diye saldırıyorlar şimdi bana ücretsiz hesap verdi kullandım yalan iftira atmayın

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ARKADAŞLAR BENDE TERİDES E TEŞEKKÜRLER ETMİŞTİM. AMA SU AN FENA BOZULDUM. TANIMADIĞIM BİR NUMARA ARADİ. BENİM HESABİMDAM SİPARİŞ VERDİNİZ DİYE. KULLANDIĞI MAİL ADRESLERİ MAALESEF RASGELE URETİLEN DEGİL DİKKAT EDİNN!!! (KANİT İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM)(TERİDESTEN ALDIĞINIZ KUPONLARA DİKKAT EDİN)
Yalanın dibine bak. Hesaplarda telefon onayı yok kalkmış biri beni aradı diyor.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu arada method fix diyenler fix falan yememiş sadece güncelleme gelmis 30 40 tl lik kupon tanımlıyor artık muhtemelen tarama programlarınızda 50 tl lik kupon var mı diye bakmaya ayarlı oldugu için boş gözüküyor olabilir 30 40 tl likleri bulmaya ayarlarsanız eminim elinizdeki hesaplarda bu kuponlaradn cıkar benim elimde yüksek miktarda bot olusturdum hesap var haftaya falan tanımlanırsa ins dağıtmaya devam ederim ücretsiz

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu arada method fix diyenler fix falan yememiş sadece güncelleme gelmis 30 40 tl lik kupon tanımlıyor artık muhtemelen tarama programlarınızda 50 tl lik kupon var mı diye bakmaya ayarlı oldugu için boş gözüküyor olabilir 30 40 tl likleri bulmaya ayarlarsanız eminim elinizdeki hesaplarda bu kuponlaradn cıkar benim elimde yüksek miktarda bot olusturdum hesap var haftaya falan tanımlanırsa ins dağıtmaya devam ederim ücretsiz
40 liralık kupon yıllardır tanımlanıyor aptal yeni başladığın o kadar belli ki

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yüksek miktarda bot hesap oluşturuyorum haftaya inş kupon tanımlanırsa hesaplara bu satıcılara para yedirmicez enfes 50 sms onay işinide araştırıyorum da bu method hakkında bilgim yok bulabilirsem onuda ucuza kar koymadan satış yapabilirim web site hazır

ebrudemirci

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yüksek miktarda bot hesap oluşturuyorum haftaya inş kupon tanımlanırsa hesaplara bu satıcılara para yedirmicez enfes 50 sms onay işinide araştırıyorum da bu method hakkında bilgim yok bulabilirsem onuda ucuza kar koymadan satış yapabilirim web site hazır
SMS için site var ucuza yabancı destek verirsen çözeriz.

Terrybold

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
İnsanlara kötülük değilde satıcılara özellikle kötülük yapmak istediğim doğrudur evet umarım onların içinden geçmişimdir senin deyiminle ki su tepkilerden anladıgım kadarı ile evet geçmişim
Siktir ordan :)
Bu sms onayı ile enfes 50 satanlara da el atıcam simdi arıyorum sms sitesi uyguna bi bulursam maliyete satıcam sadece 5 tl ise 5 tl kar falan koymucam yeminle sırf bu fahis fiyatlı satıcılar yüzünden uğrasıyorum bu kadar 2 k masraf yaptım bottur proxydir falandır üstüne zamanda harcıyorum
Yaprağımı bulursun yanlış anlamada :) Tr de hattın maliyeti belli sen o parmağı millete attın farkında değilsin

nerldie

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kuponlu hesap var mı reis be

Fanfan23

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Niye patlasın bro günde 50 k hesap açıyorum istesem 500 k açarım dakikada 10 k hesap taratabiliyorum benim proxyler sağlamdır sizinkiler gibi dandik deil patlamaz rahat ol parayla aldım kendi özel botumu kurdum bu arada recaptcha sorununu diyorsan onuda muhtemelen benim yüzümden açtılar yüksek taratma yapıyorum diye
Hocam niye daha fazla açık veeiyirsun gerçekten sil bu yorumları hemen sana neyi nasıl yaptığını soranmi var adamlar artık kupon tamimlamicak içine eyy beynini s*ktigim